Kvalitet

Naše usluge

Naša specijalnost je produkcija videa koji bude emocije i prave rezultate.
Tu smo da kreiramo najbolja rješenja za vašu promociju.

Spajamo brendove i ideje

Reklamni spotovi

Kvalitetna video reklama će istaknuti i efikasno prenijeti vašu poruku kupcima i klijentima. Mi razumijemo potrebe vašeg brenda i garantujemo profesionalni pristup i vrhunske rezultate. Nudimo vam TV reklame, reklame za YouTube, Facebook, Instagram i ostale kanale emitovanja.

Predstavljamo vas u najboljem svjetlu

Prezentacijski video

Čime se bavite, kakve su vaše usluge i proizvodi, kako ih stvarate? Prezentacisjki video će vaš biznis, proizvod ili uslugu vašim klijentima i partnerima predstaviti u najboljem svjetlu – kako i zaslužujete! Nudimo vam korporativni film, prezentaciju usluga i proizvoda, video za internet stranice i ostale promotivne namjene.

Ton, kamera, akcija!

Emisije, film, zabava

Imamo dugogodišnje iskustvo u produkciji prepoznatljivih televizijskih emisija, muzičkih spotova i videa zabavnog sadržaja. Pogledajte neke od njih u našem portfoliu.

Budite korak ispred

Internet sadržaji

Danas je video na internetu apsolutno najefikasniji vid oglašavanja. Na društvenim mrežama ostvaruje 12 puta više dijeljenja nego fotografije i tekst zajedno, a biznisi koji u promociji na internetu koriste video imaju 49% brži godišnji rast prihoda. Nudimo vam izradu modernih internet stranica i aplikacija, usluge digitalnog marketinga i komunikacije na društvenim mrežama.